rezervace@ludmila.cz | +420 315 622 419 denně 6:30-10:00 & 15:00-21:30 Pražská 2639, 276 01 Mělník
obrazek předpověni na zítřek obrazek předpověni na zítřek obrazek předpověni na zítřek

KNIHA HOSTÙ

      Více o hotelu       

Hotel Ludmila se nachází na okraji malebného historického města Mělník, proslaveného skvělou polohou, bohatou historií a dlouholetou tradicí v pěstování vinné révy, která je v září každoročně oslavována Mělnickém vinobraní. 

Historické město leží na soutoku 2 největších českých řek Labe a Vltavy, pouhých 19 km od Prahy. Renesanční mělnický zámek a sousední gotický kostel Sv. Petra a Pavla lákají na prohlídku krásných interiérů a sklepů spojenou s ochutnávkou vín ze sklepů Lobkowiczů, na prohlídku kostnice a vyhlídku na soutok nebo posvátnou horu Říp. S postupným odhalováním hlubokého mělnického podzemí můžete sledovat, jak se odkrývá rozsáhlý chodbový systém v hloubce 8 - 10 metrů pod povrchem nebo si prohlédnout nejširší studnu v České republice. 

Krásná zákoutí rozsáhlé chráněné krajinné oblasti kaňonovitého charakteru Kokořínska, hrad Kokořín, skalní obydlí, slavné Pokličky, spousta rybníků a potůčků jsou také ideálním cílem pro milovníky cyklistiky a pěší turistiky.

Blízkost Prahy a okolí plné historie, památek, úchvatné přírody, vinic, přírodních polabských jezer, vybízí k návštěvě a výletům po celý rok.

Těšíme se Vaši návštěvu.